Summer Camp Kids

Om Oss & Välförtjänt

Istället för att vänner och bekanta ska stötta er genom att köpa produkter de egentligen inte behöver får de chansen att göra dubbel nytta genom välgörenhetspaket - både stötta er och barn i fattiga delar av världen, där en liten summa pengar kan rädda liv.

Vi som startat Välförtjänt är Astrid, Klas, Joel och Jacob, fyra studenter från Handelshögskolan i Stockholm, tre nyexaminerade och en förstaårsstudent. Vi har alla ett stort intresse för socialt entreprenörskap och ser Välförtjänt som en fin möjlighet att bygga erfarenhet och bidra till ett gott ändamål. Vi har personliga relationer till svenskt förenignsliv, då vi varit väldigt aktiva inom bland annat fotboll, simning och skidåkning. Vi vill använda våra lärdomar och kompetenser från utbildningen till att bidra till en lite bättre värld och ser Välförtjänt som ett meningsfullt steg på vår resa!

Detta projekt startade när vi insåg att försäljning inte behöver vara ett ont måste för att ha råd med en gruppaktivitet eller resa. Det kan istället vara ett kul och meningsfullt projekt som stärker gemenskapen i gruppen och bidrar till en bättre värld. En grupp är alltid starkare än enskilda individer och tillsammans kan vi göra skillnad i världen!

 

Vi såg också hur onödigt krånglig försäljning av andra produkter på marknaden kan vara och hur mycket extra jobb som behöver läggas av både ungdomarna och kontaktpersonen. Med oss säljer ni in produkterna vid samma tillfälle som ni tar betalt och avslutar affären. Inga återbesök, väntetider eller leveranser! Istället kan ni som organisation fokusera på att tjäna pengar till kassan.

 

För att du som kontaktperson inte ska behöva lägga din fritid på att administrera försäljningen har vi tagit fram ett smidigt digitalt system där juniorerna rapporterar sin försäljning. Vi tar hand om alla siffror, kunduppgifter och håller en öppen dialog med dig!